Ismered az érzést, hogy olyan jó lenne valahol máshol lenni? Jó lenne végre lazítani? Semmire se figyelni? Feltöltődni, szabadnak és gondtalannak lenni? Mondjuk egy gyönyörű, napsütötte homokos tengerparton? Itt a lehetőség.

Töltsd le ezt a speciális önhipnózis mp3-at és nyaralj egy fél órát a saját álom szigeteden! Kapcsolj ki és élvezd a napsütést, a tengert és a pálmafákat! Hagyd, hogy tested és elméd minden korábbinál mélyebben ellazuljon! 

Bónusz...
mert ajándékot kapni jó. Többet, még jobb! 

A trópusi önhipnózis nyaralás mellé kapsz két e-könyvet is: 

1. Önhipnózis
2. Fogyás önhipnózissal


Így kielégítheted a kíváncsiságodat hogy, mire jó az önhipnózis, hogyan ragaszkodik a tudatalattink a túlsúlyunkhoz és hogyan tudjuk végre a gyökerénél orvosolni a problémát: a tudatalatti programoknál. Kukkants be a tudatalatti kulisszái mögé!

Add meg kérlek a neved, amin szólíthatlak és az email címedet a letöltéshez. Ha feliratkozol, időnként ajándékokat (e-könyveket, önhipnózis mp3 hanganyagokat), tippeket és titkokat kapsz majd, amikkel a tudatalattid erejéhez egyre jobban hozzá tudsz férni és életedet egyre tudatosabban és örömtelibben éled meg. Kipróbáltam, működik. :)

* kötelező mező
Ide írd be az email címedet
Add meg, kérlek a neved
Email Marketing Powered by MailChimp